Poradnik "Naj poleca - 100 dań" w nowym kieszonkowym formacie
Seria poradników "Naj poleca" (G+J Polska) zmieniła się merytorycznie i wizualnie. "Naj poleca" od tej wiosny będzie się ukazywać raz...
Seria poradników "Naj poleca" (G+J Polska) zmieniła się merytorycznie i wizualnie. "Naj poleca" od tej wiosny będzie się ukazywać raz na kwartał w nowoczesnym, podręcznym, kieszonkowym formacie o objętości 124 strony. Cena egzemplarzowa magazynu "Naj poleca", który otrzymał dodatkowy, wyraźnie eksponowany tytuł "100 dań", wynosi 4,9 zł. Nakład wydania wiosennego to 140 tys. egzemplarzy. "Poprzednio "Naj poleca" było pismem monotematycznym, dziś zachowuje temat przewodni, to jest wiele wypróbowanych przepisów, ale też wzbogacony jest o dodatkowe części" - powiedziała Magdalena Hennig, odpowiedzialna za zawartość merytoryczną "Naj poleca - 100 dań", jednocześnie w G+J Polska redaktor naczelna miesięcznika "Moje Gotowanie". Każde wydanie związane będzie z sezonem, w którym się ukaże, a więc: "Na Wielkanoc i wiosnę", "Najlepsze na lato", "W barwach jesieni", "Na Gwiazdkę i karnawał". W wydaniu wiosennym jest m.in. część poświęcona utrzymywaniu dobrej formy. (KP)