Nowy portal dla branży HoReCa i foodies
VFP Communications, wydawca magazynu "Food Service", uruchomił portal internetowy ouichef.pl.
Ouichef.pl jest serwisem skierowanym do szefów kuchni, właścicieli, kadry zarządzającej renomowanych placówek gastronomicznych oraz hoteli, a także do tzw. foodies, ludzi ciekawych i otwartych na trendy i bogactwo kulinarnego świata.
– Ouichef.pl jest i będzie podstawowym źródłem informacji adresowanym do wszystkich zainteresowanych branżą HoReCa, zarówno zawodowo, jak i hobbystycznie, dla specjalistów i amatorów, a także dla mediów. Dzięki ouichef.pl budujemy wśród odbiorców prawdziwy obraz branży, która bardzo dynamicznie rozwija się w naszym kraju i ma wiele do zaoferowania i pokazania – mówi Agata Godlewska, redaktor naczelna portalu.
MENU
Miejsca, Karta Menu, Akademia HoReCa, Lifestyle – to tylko kilka przykładów działów, jakie czytelnicy znajdą w serwisie.
- Nasz serwis ouichef.pl to przyjazne miejsce kulinarno-lifestyle'owe z czytelną konstrukcją i układem graficznym. Warto dodać, że serwis jest również kompatybilny ze wszystkimi urządzeniami mobilnymi o różnych systemach operacyjnych – dodaje Godlewska.
LUDZIE
W stałej współpracy z portalem ouichef.pl są ci sami, cenieni i utytułowani, eksperci branży HoReCa, którzy znani są czytelnikom z łamów magazynu „Food Service”, a także uznani szefowie kuchni, restauratorzy i barmani, tacy jak m.in.: Adam Chrząstowski - ikona branży gastronomicznej w Polsce, szef kuchni restauracji Ed Red; Adam Pawłowski - pierwszy polski Master Sommelier; prof. Jarosław Dumanowski z Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu, specjalizujący się w kulturowej historii kuchni i jedzenia.
Wydawca zapewnia, że w związku z rozwojem portalu, grono ekspertów będzie się sukcesywnie powiększać, tak aby dać użytkownikom pewność obcowania z najlepszą wiedzą merytoryczną.