Nowy portal dla branży HoReCa i foodies

VFP Communications, wydawca magazynu "Food Service", uruchomił portal internetowy ouichef.pl.

Ouichef.pl stanowi swoistą platformę wymiany wiedzy i doświadczeń, łącząc tematykę z obszaru gastronomii, hotelarstwa i trendów kulinarnych. Użytkownicy serwisu znajdą na ouichef.pl nie tylko szeroką wiedzę merytoryczną, praktyczne porady, jak np. prowadzić restauracyjny biznes, ale także wywiady, felietony, reportaże oraz ciekawostki ze świata foodies.

Ouichef.pl jest serwisem skierowanym do szefów kuchni, właścicieli, kadry zarządzającej renomowanych placówek gastronomicznych oraz hoteli, a także do tzw. foodies, ludzi ciekawych i otwartych na trendy i bogactwo kulinarnego świata.

– Ouichef.pl jest i będzie podstawowym źródłem informacji adresowanym do wszystkich zainteresowanych branżą HoReCa, zarówno zawodowo, jak i hobbystycznie, dla specjalistów i amatorów, a także dla mediów. Dzięki ouichef.pl budujemy wśród odbiorców prawdziwy obraz branży, która bardzo dynamicznie rozwija się w naszym kraju i ma wiele do zaoferowania i pokazania – mówi Agata Godlewska, redaktor naczelna portalu.

MENU
Miejsca, Karta Menu, Akademia HoReCa, Lifestyle – to tylko kilka przykładów działów, jakie czytelnicy znajdą w serwisie.

- Nasz serwis ouichef.pl to przyjazne miejsce kulinarno-lifestyle'owe z czytelną konstrukcją i układem graficznym. Warto dodać, że serwis jest również kompatybilny ze wszystkimi urządzeniami mobilnymi o różnych systemach operacyjnych – dodaje Godlewska.

LUDZIE
W stałej współpracy z portalem ouichef.pl są ci sami, cenieni i utytułowani, eksperci branży HoReCa, którzy znani są czytelnikom z łamów magazynu „Food Service”, a także uznani szefowie kuchni, restauratorzy i barmani, tacy jak m.in.: Adam Chrząstowski - ikona branży gastronomicznej w Polsce, szef kuchni restauracji Ed Red; Adam Pawłowski - pierwszy polski Master Sommelier; prof. Jarosław Dumanowski z Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu, specjalizujący się w kulturowej historii kuchni i jedzenia.

Wydawca zapewnia, że w związku z rozwojem portalu, grono ekspertów będzie się sukcesywnie powiększać, tak aby dać użytkownikom pewność obcowania z najlepszą wiedzą merytoryczną.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.