Batida ma nową dyrektor generalną
Agata Krzykowska wprowadza odważne zmiany w rodzinnej firmie z 30-letnią historią.
- Ten trudny czas dla branży eventowej, drugi kwartał roku, wykorzystaliśmy na odważne przeprowadzenie zmian w firmie. Wierzę, że to czas na rozwój oraz wprowadzanie innowacji, które przyciągną do Batidy zarówno klienta indywidualnego jak i biznesowego, oczekującego najwyższych standardów obsługi. Wprowadzamy do firmy nowych członków zespołu, a tym samym nową jakość usług, nie dopuszczam bylejakości – komentuje Agata Krzykowska.
Agata Krzykowska to znana w branży eventowej i cateringowej profesjonalistka. Zaczynała w rodzinnym Olsztynie, a od 2010 roku pracuje w Warszawie, gdzie zdobywała doświadczenie w MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel, a następnie w zespole Belvedere Group.
- Pani Agata zdobyła nasze zaufanie swoim zaangażowaniem, a także ambitnymi planami rozwoju spółki, które sukcesywnie realizuje. Otwieramy się na nowe, wprowadzając kolejne produkty, wdrażając innowacyjne pomysły, tym razem również w przestrzeni online nie zapominając jednocześnie, iż jesteśmy firmą rodzinną z 30 letnią historią – dodaje Jolanta Radziszewska, prezes Batidy.
Początkowo, jako jedna z pierwszych piekarni Batida oferowała prawdziwe bagietki czy croissanty. Ustawione przy dużych oknach piekarni piece przyciągały warszawiaków, którzy mogli zobaczyć cały proces ręcznego przygotowania wypieków. Obecnie Batida to dwie prężnie działające i uzupełniające się linie – cukiernicza z czterema butikami na terenie Warszawy oraz cateringowa obsługująca kompleksowo wydarzenia nawet dla kilkuset osób.
(Ouichef.pl)